EURO-2016 – Payet örült, hogy nem kellett sokat játszania

Dimitri Payet, a házigazda francia válogatott labdarúgója a pálya rossz állapota miatt örült, hogy nem kellett sokat játszania a Svájc elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen vasárnap.
dimiti_payet

A franciák számára a gól nélküli döntetlen azt jelentette, hogy az A csoport első helyéről jutottak a 16 közé. Payet a 63. percben állt be csereként, és a hátralévő időben meglehetősen rossz tapasztalatokat szerzett a lille-i stadion gyepszőnyegéről.
“Örülök, hogy nem kellett többet játszanom, mert a pálya nagyon rossz állapotban volt. Sajnálom, mert megakadályozta, hogy olyan játékot produkáljunk, amit szeretnénk. A következő meccsünket Lyonban játsszuk, ott minden jobb lesz” – nyilatkozta a West Ham United támadója.
A Svájc elleni mérkőzésen a francia játékosok többször is megcsúsztak. Payet szerint ez egyértelműen a gyepszőnyeg állapota miatt történt, ugyanis mindannyian megfelelő stoplikat választottak a kezdés előtt.
Didier Deschamps szövetségi kapitány szintén elégedetlen volt a pályával. “Nem tudom, ki a felelős ezért, de még csak a csoportkörön vagyunk túl, és ilyen pályán játszani nem jó dolog” – mondta az edző.

 


Forrás: www.xlsport.eu – RSS

Hozzászólás írása

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .