Geri Gergely lett az FC Kassa vezetőedzője

A Niké Liga utolsó fordulója előtt edzőt váltott a többségi magyar tulajdonban lévő FC Kassa labdarúgó csapata. A klub vezetősége úgy döntött, hogy ifj. Jan Kozak helyét Geri Gergely veszi át a szezon hátralévő részére.

„A sorozatban elszenvedett három vereség és az utolsó mérkőzés képe alapján hoztuk azt a döntést, hogy változtatni kell valamit, a csapatnak új impulzusra van szüksége. Geri Gergőt nem kell bemutatni, hiszen nyár óta a Kassai Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója, de korábban több helyen is megfordult vezetőedzőként, így naprakész a Niké Liga történéseivel kapcsolatban.

Nem könnyíti meg az új vezetőedző dolgát, hogy éppen egy vírus söpör végig a csapaton: a hétfői edzést ezért nem is tudtuk megtartani.” – mondta Farkas Balázs, az FC Kassa sportigazgatója.

A Niké Liga utolsó fordulójában a kassaiaik a Mihalovcé-t fogadják. Győzelmük esetén osztályozó nélkül bennmaradnak az első osztályban, minden más eredmény esetén az FC Kassa a másodosztály második helyezettjével mérkőzik majd jövő kedden és pénteken az első osztályú tagságért.

Geri Gergely korábban többek között a Pohronia, a Sereda, a Podbrezova, a Nyitra, valamint egy rövid ideig az OTP Bank Ligában szereplő DVTK vezetőedzője is volt. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .