Vívó Eb – A kilencedik helyért küzdhet a férfi tőrválogatott

image

Nyolcaddöntős mérkőzésén vereséget szenvedett a brit csapattól, majd a következő összecsapását megnyerte, így az utolsó pástra lépése alkalmával a kilencedik helyért küzdhet a magyar férfi tőrválogatott a montreux-i vívó Európa-bajnokságon.

    A nyitányon az első pár után a briteknél volt az előny, de a további három asszót követően a magyarok vezettek. Az ötödik párharcban azonban megint fordult a kocka, és onnantól kezdve egyre nőtt a különbség, amely a végéig 15 találatnyi lett.
    A nyolcaddöntős mérkőzésen Szabados Gábor, Mátyás Bálint és Dósa Dániel vívott, a következő összecsapáson viszont már Szabados Kristóf is pástra lépett. A cseheket sikerült legyőzni, így zárásként a kilencedik hely megszerzése a tét a törökök ellen.
    Eredmény (az Eb honlapjáról):
    a 16 között:
Nagy-Britannia – Magyarország 45-30
    a 9-12. helyért:
Magyarország-Csehország 45-38
    A versenyben 12 csapat indult.

Hozzászólás írása

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .