Öttusa-vb – A mezőny hátsó részében a magyarok vegyes váltóban

image

 Két szám után 18. helyen áll az Alekszejev Tamara, Harangozó Bence páros a berlini öttusa-világbajnokság vegyesváltójában.

    A magyarok a 2×100 méteres úszásban 2:03.43 perccel a 14. legjobb időt érték el a húsz csapatot felvonultató mezőnyben.
    Ezután következett a vívás, melynek első szakaszában, a körvívásban 13 győzelmet arattak és 25 asszót veszítettek el, majd a második etapban, a bónuszvívásban nyertek a guatemalaiak és a kubaiak ellen, végül kikaptak a japánoktól.
    Előbbiben mindegyik csapat összecsapott az összes ellenfelével, utóbbiban pedig először a körvívásban utolsó helyezett mérkőzött meg az előtte állóval, a győztes maradhatott a páston a következő ellenféllel szemben, majd ez így folytatódott addig, amíg az első szakaszban legeredményesebb is sorra került. A magyar páros vívásban 18. lett.

Hozzászólás írása

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .