BL-győztes kézilabdázók Nagy László veszprémi táborában

image Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázók is jelen lesznek Nagy László június 28-án kezdődő egyhetes veszprémi táborában.

    Az MKB-MVM Veszprém világklasszisa az MTI-nek csütörtökön elmondta: vezetésével ez már a hetedik nemzetközi tábor lesz, amelynek hagyományosan a veszprémi Stadion Sportcsarnok és a Vetési Albert Gimnázium csarnoka ad otthont. Az egy hét a kézilabdát szerető 8-17 évesek számára nyújt sportolási és kikapcsolódási lehetőséget.
    A rendezvényen neves külföldi trénerek felügyelik a szakmai munkát, az edzéseken korábbi és jelenlegi válogatott játékosok is részt vesznek. A tábor vendége lesz többek közt a Győri Audi ETO KC kézilabdázója, Planéta Szimonetta, az EHF-kupa győztes Füchse Berlin játékosa, Iker Romero, valamint a Vardar Szkopje másodedzője, a Ciudad Reallal BL-győztes David Davis.
    A szervezők esti és szabadidős programokkal is készülnek, további információk a 19laszlonagy.com oldalon találhatók.
    “Rengeteg visszatérő gyerek van, azt hiszem, ez mindent elmond a tábor sikeréről. Tavaly nyolc országból érkeztek fiatalok, eddig ez volt a rekord. Kaptam már felkérést New Yorkból és Olaszországból is. Örülök, hogy külföldön is elismerik a táborban végzett szakmai munkát” – mondta az MTI-nek Nagy László.

Hozzászólás írása

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .