Asztalitenisz Extraliga – Hétvégén négyes döntő, címvédésre tör a Celldömölk és a Postás SE

image

Szombaton és vasárnap négyes döntő rendszerben dől el, hogy melyik csapat nyeri az asztalitenisz Extraliga 2014/15-ös idényét. A győztes klub mindkét nemnél másfél millió forinttal gazdagodik.

    A Final Fournak a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok ad otthont. 
    A szombati nyitónapon a férfiaknál a címvédő és most is toronymagas favorit Celldömölk a Komlóval csap össze, míg a másik ágon a másik baranyai csapat, a PTE PEAC a Békési TE-vel találkozik. Vasárnap a két győztes az aranyéremért, a két vesztes pedig a bronzért léphet asztalhoz.
    A nőknél a tavalyi győztes Postás SE első ellenfele az alapszakaszban negyedik helyen zárt Erdért SE lesz, míg a másik elődöntőben Budaörs-Szekszárd csatát láthat a közönség. 
    A szövetségtől kapott információ szerint a győztes klub mindkét nemnél másfél millió forinttal gazdagodik, a második helyezettek 750 ezer, a harmadikak 500 ezer, a negyedikek pedig 250 ezret kapnak.
    A négyes döntő programja:
    szombat:
    ———
    elődöntők:
    nők:
Postás SE I.-Budapesti Erdért SE 13.30
Szekszárd Asztalitenisz Club-Budaörsi 2i SC 17.00
    férfiak:
Celldömölki VSE Swietelsky Wewalka-Komló Sport Kft. 13.30
Békési Torna Egylet-PTE PEAC 17.00
    vasárnap:
    ———-
női és férfi bronzmérkőzés 10.00
női és férfi döntő 15.00

Hozzászólás írása

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .